Go Back   WowAce Forums > Official Addon Threads > General AddOns
General AddOns Authors, post your release ready addons here to get feedback or just to let everyone know about it.

Reply
 
Thread Tools
Old 05-03-2008   #11
hellnoBH
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 42
Default Re: Bartender4 - Official Topic

Just loaded and testing.
Impressed so far.

Observations:

1) I assume rotation of bars is planned within the upcoming alignment feature?
2) Not sure the option to "hide tooltip in combat" is working.
hellnoBH is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #12
Nevcairiel
Super Moderator
 
Nevcairiel's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany/Hamburg
Posts: 1,805
Default Re: Bartender4 - Official Topic

Quote:
Originally Posted by Hellno
1) I assume rotation of bars is planned within the upcoming alignment feature?
Rotation of Bars? Like Vertical Bars? Just change the amount of Rows. 1 Row = Horizontal, 12 Rows = Vertical, anything in between = A cube!

Quote:
Originally Posted by Hellno
2) Not sure the option to "hide tooltip in combat" is working.
Thanks, working on that now!
__________________
Author/Maintainer of Ace3, Bartender4, Mapster, Quartz, HotCandy, and various small and helpful addons.
You can Donate if you want, any help is appreciated!
Nevcairiel is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #13
rube2
Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 26
Default Re: Bartender4 - Official Topic

does someone know the major upgrades compared to BT3 ?
rube2 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #14
ayhoe
Newbie
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 7
Default Re: Bartender4 - Official Topic

What are the names of the bar frames? I need to input them to Visor in order to position my bars perfectly.
ayhoe is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #15
hellnoBH
Member
 
Join Date: Feb 2008
Posts: 42
Default Re: Bartender4 - Official Topic

Quote:
Originally Posted by Nevcairiel
Rotation of Bars? Like Vertical Bars? Just change the amount of Rows. 1 Row = Horizontal, 12 Rows = Vertical, anything in between = A cube!
Thanks, working on that now!
Cool.

Yeah, was on the way back to post including the point on rotation of bars -- hehe.

Observation:
1) I think by default, Bars 7, 8, 9, and 10 are non-enabled. If you are not familar with stealth mode uses Bar 8, then you will wonder how to setup your actions. I figured it out, but for some, it might be useful to label these Bars, or put something in the FAQ. I was thinking, if you are a class that can shapeshift, stealth or stance switch, then attention would be highlighted for the user to configure these bars, if they have no actions added. Just a thought for making BT4 more intuitive.

Edit Update: When I made the above comment, it was before I dug deeper into the configuration option Re: State Configuration on each Bar. So my comment above is not too relevant, except for the possibly of an FAQ tip.


hellnoBH is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #16
OttoDeFe
Amazing Member
 
OttoDeFe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Pacific North Wet
Posts: 1,768
Default Re: Bartender4 - Official Topic

First Impressions:

Easy to set up - took just a few minutes
The Keybinding thing is sweet! Easy to use and the output on the existing bindings for Bar 1 etc, was a nice touch.

I noticed the Stance Bar re-showed on reload, but I haven't checked to be sure since I logged to work on the garden.
__________________
He's an ex in my eyes;
He's the death of a cartoon.
--Granthm
OttoDeFe is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #17
Boktai1000
Junior Member
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 59
Default Re: Bartender4 - Official Topic

Very nice work, spotted a few bugs

1. As a warrior, if i mouse over my Bar 1 mainbar, not sure if this affects other classes but there is no indication that I'm highlighting the buttons or mousing over them, the blue highlight around the edge isn't there.

2. How do I disable showing keybinds on my Bar 1? its not showing on bar 6, yet thats keybound.

3. When I press or hold a keybind that is linked to a button on the bar, there is no highlight indicating that its what im currently about to do. I think this actually used to be in Bartender3, but I remember one day it just not working anymore, thought id bring it up for a possible fix in your new version.

Apologies if some of this your currently planning to implement, just giving my feedback and what ive noticed so far. As I said im a warrior, so my Bar 1 being slightly different due to it changing with stances could be why some people might not experience it either im not to sure but just letting you know. Thanks for the awesome addon.
Boktai1000 is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #18
OttoDeFe
Amazing Member
 
OttoDeFe's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: The Pacific North Wet
Posts: 1,768
Default Re: Bartender4 - Official Topic

Confirmed - the Stance Bar doesn't stay hidden.
__________________
He's an ex in my eyes;
He's the death of a cartoon.
--Granthm
OttoDeFe is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #19
Nevcairiel
Super Moderator
 
Nevcairiel's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Germany/Hamburg
Posts: 1,805
Default Re: Bartender4 - Official Topic

Quote:
Originally Posted by Boktai100
1. As a warrior, if i mouse over my Bar 1 mainbar, not sure if this affects other classes but there is no indication that I'm highlighting the buttons or mousing over them, the blue highlight around the edge isn't there.
You're right. Weird that its only happening to Warriors, will fix it.

Quote:
Originally Posted by Boktai100
2. How do I disable showing keybinds on my Bar 1? its not showing on bar 6, yet thats keybound.
They don't show for Bar6? Do they show in KeyBound mode (/kb) when you hover the buttons?
A option to hide the key bindings is planned, though.

[quote=Boktai100]
3. When I press or hold a keybind that is ]
I think thats the same bug as your #1

Quote:
Originally Posted by OttoDeFe
Confirmed - the Stance Bar doesn't stay hidden.
Reproduced, will fix!

Thanks for all your reports so far!

Edit:
All of the bugs are fixed! The Option for hiding the keybinding will be done tomorrow or so, no promises though.
__________________
Author/Maintainer of Ace3, Bartender4, Mapster, Quartz, HotCandy, and various small and helpful addons.
You can Donate if you want, any help is appreciated!
Nevcairiel is offline   Reply With Quote
Old 05-03-2008   #20
Schwick
Junior Member
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 77
Default Re: Bartender4 - Official Topic

My 6th and 7th bar keeps disappearing after logging. Not sure if it's because of relogging but possible after changing profile on another toon.

The micro-menu sometimes keeps swapping positions on relogging. Again, not sure if it's because of relogging but possible after changing profile on another toon.

Will do some more testing tomorrow.
Schwick is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
action bar, bartender, bartender4, micro, micromenu


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:31 AM.