Go Back   WowAce Forums > Official Addon Threads > General AddOns
General AddOns Authors, post your release ready addons here to get feedback or just to let everyone know about it.

Reply
 
Thread Tools
Old 01-15-2009   #1
taleden
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 257
Default Auracle - Official Thread

Auracle provides compact, customizable filtering and monitoring of buffs and debuffs.

It can have any number of windows, each with any number of trackers, and each tracker can activate for any number of (de)buffs that you deem "equivalent."

For example, a Feral Druid needs to know at a glance if Trauma, Mangle-Bear or Mangle-Cat are applied to the target, but doesn't care which one or who applied it; however, he also needs to know if his own Rip is applied, as opposed to someone else's. Auracle makes this kind of information easy to see at a glance, by providing one "tracker" for each group of auras that the user considers equivalent.

Project Page: http://www.wowace.com/projects/auracle
Download from Curse: http://wow.curse.com/downloads/wow-a...s/auracle.aspx

Last edited by taleden; 11-01-2010 at 11:59 PM. Reason: 1.2.2
taleden is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #2
ailae
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 68
Default Re: AuraHUD

Gives me two errors when logging in:

Code:
Interface\AddOns\AuraHUD\AuraHUD.lua:308: Usage: AceDB:New(tbl, defaults, defaultProfile): 'tbl' - table expected.
Count: 1

Call Stack:
(tail call): ?
[C]: in function `error'
...nterface\AddOns\AuraHUD\libs\AceDB-3.0\AceDB-3.0.lua:609: in function `New'
Interface\AddOns\AuraHUD\AuraHUD.lua:308: in function <Interface\AddOns\AuraHUD\AuraHUD.lua:297>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:340: in function `InitializeAddon'
...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:428: in function <...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:421>
Code:
Interface\AddOns\AuraHUD\AuraHUD.lua:335: attempt to index field 'db' (a nil value)
Count: 1

Call Stack:
(tail call): ?
Interface\AddOns\AuraHUD\AuraHUD.lua:335: in function <Interface\AddOns\AuraHUD\AuraHUD.lua:327>
(tail call): ?
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
(tail call): ?
...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:365: in function `EnableAddon'
...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:435: in function <...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:421>
[C]: in function `LoadAddOn'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:991: in function `UIParentLoadAddOn'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:241: in function `CombatLog_LoadUI'
Interface\FrameXML\UIParent.lua:389: in function `UIParent_OnEvent'
[string "*:OnEvent"]:1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
__________________
I'm not crying. It's just been raining on my face.

Last edited by ailae; 01-15-2009 at 11:28 AM. Reason: Was wrong about solving it. :)
ailae is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #3
Oakayam
Full Member
 
Oakayam's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 198
Default Re: AuraHUD

Yay
Finally
Oakayam is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #4
Elsia
Legendary Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,144
Default Re: AuraHUD

Interesting. Chance for screenshot?
Elsia is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #5
taleden
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 257
Default Re: AuraHUD

ailae: odd, I'll poke around a bit when I get home. It looks like "ActionBarSaver" is loading first, and AuraHUD is picking up its embedded Ace libraries. Is it possible ActionBarSaver embedded a buggy alpha version of AceDB? You could try disabling that addon, or asking its author what revision of AceDB he embedded. AuraHUD embeds the latest "beta" tag of Ace3, but there have been alpha revisions since then.

elsia: screenshots and better documentation/how-to are planned, hopefully in the next few days.
edit: screenshots are now available on the project page

Last edited by taleden; 01-17-2009 at 01:07 AM. Reason: screenshots posted
taleden is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #6
ailae
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 68
Default Re: AuraHUD

Tried logging in with only AuraHUD (and BaudErrorFrame, which doesn't use any libs) enabled and I'm still getting the same errors.
__________________
I'm not crying. It's just been raining on my face.
ailae is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #7
taleden
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 257
Default Re: AuraHUD

Quote:
Originally Posted by ailae View Post
Tried logging in with only AuraHUD (and BaudErrorFrame, which doesn't use any libs) enabled and I'm still getting the same errors.
Oh, I think I see the problem. I'll post a fix when I get home in a few hours.
taleden is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #8
taleden
Senior Member
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 257
Default Re: AuraHUD

Should be fixed now, try alpha 0.1.4.
taleden is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #9
ailae
Junior Member
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 68
Default Re: AuraHUD

Loads without errors now.

I can't seem to get it work though, but maybe I'm doing it wrong. Was trying it on my paladin and I added a new tracker to the window. I wanted it to check that I have a Judgement up on the mob so I added both 'Judgement of Light' and 'Judgement of Wisdom' to the textbox (on separate lines) but it's not picking anything up. I've checked that the dropdown is set to debuffs and doublechecked the aura-names.

I even tried adding a new tracker to check for buffs cast by myself, namely 'Judgement of the Pure' but that isn't registering either. It's a selfbuff only though, not sure if that affects it.

Did I misunderstand how it works?
__________________
I'm not crying. It's just been raining on my face.
ailae is offline   Reply With Quote
Old 01-15-2009   #10
mackfate
Newbie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 6
Default Re: AuraHUD

I'm trying it out now for Mangle - Cat, Mangle - Bear, and Trauma and it doesn't seem to show anything in the box unless you click off your target and then click back on.
mackfate is offline   Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 04:54 PM.