Go Back   WowAce Forums > Official Addon Threads > General AddOns
General AddOns Authors, post your release ready addons here to get feedback or just to let everyone know about it.

Reply
 
Thread Tools
Old 02-28-2009   #1
Zarnivoop
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 76
Default Skada: a damage meter

What is it?

Skada is a light-weight damage meter with various viewing modes. It is built in a modular fashion, so you can disable those modes you are not interested in; this includes their data collection.

Skada is inspired by Assessment's navigate-by-clicking user interface.

Any cool features?

A few highlights are multiple windows, automatic switching between viewing modes when you enter combat, high configurability, modular modes and display systems, and low memory usage.

What's planned?

My current to-do/ideas list is as follows:

* Option to separate pet and owner.
* Option to always show self.
* Show blocked/resisted for damage mode spell details (in tooltip?).
* Buffs uptime mode.
* A "Total" bar.
* Show absorb/resists on damage taken details.

The stable (boring) version of Skada is on Curse, and the development (fun) version is here on wowace.

Please post any feedback here.

Last edited by Zarnivoop; 08-07-2009 at 11:34 AM.
Zarnivoop is offline   Reply With Quote
Old 02-28-2009   #2
gagou
Senior Member
 
Join Date: Jul 2006
Location: France
Posts: 416
Default Re: Skada: a damage meter

Is it possible to show overhealing in the healing mode like it was possible with assessment (If I recall corectly)
gagou is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2009   #3
Iceroth
Full Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 223
Default Re: Skada: a damage meter

Really like how the UI works but this thing is totally killing my FPS in 25 man raids (Recount runs just fine).
Iceroth is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2009   #4
gi2k15
Full Member
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 109
Default Re: Skada: a damage meter

I tested on 10-man and had no problems with fps. Will try on 25-man later.

Btw, I liked what I saw so far. It's kinda odd to navigate throughout the sessions and the report thing is kinda hidden, but no big deal.
__________________
Assis @ US-Ysera (A)
gi2k15 is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2009   #5
rashiakas
Member
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 24
Default Re: Skada: a damage meter

I have serious FPS issues with this too when running all modules. Using just DPS module seems fine however.
rashiakas is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2009   #6
flarecde
Amazing Member
 
flarecde's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Location: New York
Posts: 1,264
Send a message via ICQ to flarecde Send a message via AIM to flarecde Send a message via MSN to flarecde
Default Re: Skada: a damage meter

Quote:
Originally Posted by gagou View Post
Is it possible to show overhealing in the healing mode like it was possible with assessment (If I recall corectly)
This would be very nice. I've yet to find a meter other than Assessment that does this.
__________________
~ flarecde
Reality is nothing... perception is everything.
flarecde is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2009   #7
Skylinee
Hero Member
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 757
Default Re: Skada: a damage meter

Using the Damage/Healing and Dispells modules, i'm not experiencing any shortage in FPS at all. And this thing uses barely a MB after 2 wings of naxx, that's a really nice thing. Only thing missing is an option to only record data while in a raid/party and not while soloing, similar to Recount.
Skylinee is offline   Reply With Quote
Old 03-02-2009   #8
lindalas
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 469
Default Re: Skada: a damage meter

I love it!!!!

One thing that is critical when analyzing rotations is a count/% for each ability in the damage breakdown view (not only how much damage each ability does). I hope you can add that as an optional textblock on each bar.

Also, when testing last night and setting it to show damage from the last fight it seemed to be stuck on the same fight. True, I was grinding slimes in EPL so all mobs were the same, but the DPS shown in the broker feed changed each fight but the dps shown on the bar after the fight was the same. I had it set up to show threat during fights and then toggle back to the last view (great feature!!)
lindalas is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009   #9
Scae
Senior Member
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 354
Default Re: Skada: a damage meter

Quote:
but the DPS shown in the broker feed
There's a LDB text display? I only have an icon that I can click. Would love to get my own dps to display in the LDB while the window or mouse-over tooltip shows details.
Scae is offline   Reply With Quote
Old 03-03-2009   #10
Zarnivoop
Junior Member
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 76
Default Re: Skada: a damage meter

Quote:
Originally Posted by Scae View Post
There's a LDB text display? I only have an icon that I can click. Would love to get my own dps to display in the LDB while the window or mouse-over tooltip shows details.
There is. I have only tested it with DockingStation though, and just assumed it worked with others. I will try a few more LDB display addons.
Zarnivoop is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
skada bug


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 08:13 PM.